ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Τα λευκά και ίσια δόντια αποτελούν επιθυμία πολλών ασθενών, καθώς βελτιώνουν το χαμόγελο τους και συνεπώς την εικόνα του προσώπου τους. Ο λιγότερο επεμβατικός τρόπος για να το πετύχουμε ιδιαίτερα σε μεγαλύτερες από την εφηβική ηλικία που δεν θέλουμε να βάλουμε σιδεράκια, είναι η λεύκανση και οι όψεις ρητίνης.

Ξεκινώντας πάντα με έναν καλό και βαθύ καθαρισμό με το μηχάνημα EMS prophylaxis master, ώστε τα ούλα να είναι υγιή και οι επιφάνειες των δοντιών καθαρές, το επόμενο βήμα είναι η λεύκανση.

Η λεύκανση πραγματοποιείται με ειδικά λευκαντικά, αποκλειστικά στον χώρο του οδοντιατρείου και τη χρήση φωτός LED. Πραγματοποιούνται 4 συνεδρίες, ώστε να αποκτήσουμε το επιθυμητό χρώμα και στη συνέχεια οι όψεις ρητίνης γίνονται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της λεύκανσης.

Οι όψεις ρητίνης αποτελούν μια διαδικασία που δεν απαιτεί καθόλου φθορά του φυσικού δοντιού. Γίνονται χωρίς τρόχισμα, οπότε το υποκείμενο φυσικό δόντι παραμένει άθικτο.

Σας εγγυόμαστε απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, που να ταιριάζει στο στόμα σας. Επενδύοντας στο χαμόγελο σας, βελτιώνεται η εικόνα σας και αλλάζει η διάθεση σας.