Οι όψεις πορσελάνης είναι μία μέθοδος της αισθητικής οδοντιατρικής και αποτελούν την καλύτερη επιλογή για εσάς που επιθυμείτε ένα κατάλευκο και φυσικό χαμόγελο.

Στην Dental Clinic εγγυόμαστε ένα άρτιο και φυσικό αποτέλεσμα ικανό να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη.

Η συγκεκριμένη μέθοδος απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τη φωτεινότητα του χαμόγελού τους ή να αποκαταστήσουν ανομοιογένειες όπως σπασίματα, κίτρινες και σκούρες κηλίδες, προβλήματα μορφολογίας, έλλειψη στιλπνότητας κ.ά.

Σύμφωνα με τον ορισμό που έχει δοθεί από την Αμερικανική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής (AACD), οι όψεις πορσελάνης αποτελούν ένα λεπτό προσθετικό τμήμα που χρησιμοποιείται για την επαναδημιουργία της φυσικής κατάστασης των δοντιών. Μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου, έναντι των υπολοίπων τεχνικών, είναι η ανθεκτικότητά της η οποία μπορεί να συγκριθεί με το φυσικό σμάλτο των δοντιών.

Λίγα λόγια για την διαδικασία τοποθέτησης όψεων πορσελάνης:

Η Dental Clinic, βασιζόμενη στην τεχνογνωσία του επιστημονικού της προσωπικού μπορεί να σας προσφέρει άριστα αποτελέσματα, σε μικρό χρονικό διάστημα και με την απαιτούμενη ασφάλεια που επιζητάτε σε κάθε οδοντιατρική μέθοδο.

Αρχικά γίνεται επιλογή των δοντιών που θα υποδεχτούν τις όψεις πορσελάνης. Η εν λόγω επιλογή είναι μία διαδικασία που προσμετρά τις ανάγκες τις οδοντοστοιχίας σας σε συνδυασμό με την αισθητική ανάλυση του προσώπου καθώς και τις ατομικές σας επιθυμίες.

Οι όψεις που προστίθενται είναι απόλυτα φιλικές με τους οδοντικούς σας ιστούς και προσαρμόζονται στο περίγραμμα των δοντιών σας ενώ εφάπτονται στο φυσικό σας σμάλτο. Για τη διαδικασία απαιτείται ελάχιστος εκτροχισμός της προστομιακής επιφάνειας των δοντιών επιτυγχάνοντας έτσι την προστασία της φυσικής σας οδοντοστοιχίας.

Σας παρέχουμε ένα άριστο οπτικό αποτέλεσμα όπου με την κατάλληλη φροντίδα μπορούμε να σας εγγυηθούμε μέση διάρκεια από 10 έως 20 έτη.

Ιατρική Συμβουλή: Το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών, η χρήση οδοντικού νήματος αλλά και ο περιορισμός ουσιών που προκαλούν χρώση επιβραδύνει την αλλοίωση των όψεων πορσελάνης επιμηκύνοντας παράλληλα το αστραφτερό σας χαμόγελο!