Το Bonding αποτελεί μία σύγχρονη οδοντιατρική τεχνική για τη βελτίωση του σχήματος και του χρώματος των δοντιών.

Στη Dental Clinic, με τη μέθοδο του Bonding, σας προσφέρουμε μία καλαίσθητη και άρτια σχηματικά οδοντοστοιχία.

Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα των δοντιών, όπως οι δυσχρωμίες, τα δυσανάλογα μεγέθη, η αραίωση κ.ά. μπορούν να σας προκαλέσουν μία διαρκή δυσαρέσκεια και απογοήτευση σχετικά με την αισθητική της οδοντοστοιχίας σας. Έτσι, αποφεύγετε να χαμογελάτε και δεν απολαμβάνετε στο έπακρο τις ευχάριστες στιγμές της ζωής σας.

Η διαδικασία απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την αισθητική εμφάνιση της οδοντοστοιχίας τους. Συγκεκριμένα, επιλέγεται προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα του αποχρωματισμού, να καλυφθούν κενά της οδοντοστοιχίας, να αλλάξει το δυσανάλογο σχήμα των δοντιών καθώς και όποια άλλη αλλαγή αρμόζει στις ανάγκες σας και ενδείκνυται για την εν λόγω μέθοδο.

Η μέθοδος του Bonding μπορεί να σας προσφέρει την οδοντοστοιχία που επιθυμείτε. Η σύντομη διάρκεια της διαδικασίας, η έλλειψη αισθήματος πόνου ή δυσφορίας και το άριστο αποτέλεσμα σας παρέχουν υψηλά επίπεδα ικανοποίησης.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία του Bonding:

Η διαδικασία είναι σύντομη καθώς απαιτούνται περίπου 30 λεπτά ανά δόντι ενώ η κλινική μεταμόρφωση της οδοντοστοιχίας σας μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις μία ή δύο επισκέψεις. Πρόκειται για μία ανώδυνη τεχνική όπου στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτείται η χρήση αναισθητικού φαρμάκου.

Η βελτίωση ή επανόρθωση του σχήματος των δοντιών πραγματοποιείται με τη χρήση σύνθετης ρητίνης η οποία συγκολείται στα δόντια ενώ μπορεί να διαμορφωθεί και να στιλβωθεί ώστε να αρμόζει κατάλληλα με την υπόλοιπη οδοντοστοιχία. Έτσι, τα δόντια «χτίζονται» στο επιθυμητό μέγεθος και σχήμα καλύπτοντας παράλληλα δυσχρωμίες, αποχρωματισμούς και άλλες αισθητικές δυσμορφίες.

Η Dental Clinic, ακολουθώντας τις τάσεις και μεθόδους της σύγχρονης οδοντιατρικής, σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα ενώ ταυτόχρονα το υψηλά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και η κυρία Χατζάκη είναι δίπλα σας σε κάθε στάδιο προκειμένου να σας συμβουλέψει και να αποτρέψει κάθε ανεπιθύμητη παρενέργεια.

*Οι ανάγκες για οδοντιατρική αισθητική διαφέρουν σε κάθε ασθενή και η διαδικασία εξατομικεύεται ώστε να ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις.