Η λεύκανση αποτελεί μία οδοντιατρική μέθοδο αισθητικής βελτίωσης και απόχρωσης των δοντιών.

Στη Dental Clinic μπορούμε να σας χαρίσουμε ένα όμορφο λευκό χαμόγελο με μία σύντομη και ταυτόχρονα ασφαλή διαδικασία.

Διάφοροι παράγοντες όπως το κάπνισμα, η ηλικία, η κατανάλωση καφεΐνης και αλκοόλ, η χρήση διάφορων ιατρικών σκευασμάτων κ.ά. μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση δυσχρωμιών ή στον αποχρωματισμό του φυσικού χρώματος και λάμψης των δοντιών. Μέσω της διαδικασίας της λεύκανσης επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των λεκέδων και η αποκατάσταση της λευκής απόχρωσης της οδοντοστοιχίας.

Τα πλεονεκτήματα της λεύκανσης είναι κυρίως η βελτίωση της αισθητικής του στόματός σας. Μέσω της λεύκανσης αποκτάτε ένα νεανικό κατάλευκο χαμόγελο και επανακτάτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Λίγα λόγια για την διαδικασία της Λεύκανσης:

Η Dental Clinic είναι επανδρωμένη με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και σας παρέχει πλήρη ιατρική ασφάλεια και υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία της μεθόδου.

Συγκεκριμένα, αφού εφαρμοσθεί ένα προστατευτικό gel στην περιοχή των ούλων, τοποθετείται ο εξειδικευμένος λευκαντικός παράγοντας και η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσω της ειδικής λάμπας laser και με τη χρήση κόκκινου και μπλε φωτός. Η δραστική ουσία που χρησιμοποιείται είναι το υπεροξείδιο του υδρογόνου, το οποίο δεν περιέχει οξύ, και διεισδύει στο εξωτερικό στρώμα του δοντιού, δηλαδή στο σμάλτο, αφαιρώντας τους λεκέδες και βελτιώνοντας τις σκούρες σκιάσεις των δοντιών.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποκτάτε όλα τα θετικά πλεονεκτήματα ενός κατάλευκου υγιούς και νεανικού χαμόγελου!

Ιατρική Συμβουλή: Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων λεύκανσης που διατίθενται για χρήση στο σπίτι. Η λεύκανση αποτελεί μία πλήρως οδοντιατρική διαδικασία και θα πρέπει να γίνεται πάντοτε υπό την επίβλεψη του ειδικού επιστήμονα. Λανθασμένη χρήση της μεθόδου μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα όπως η καταπόνηση των ούλων, η υπερευαισθησία των δοντιών κ.ά.