Η λεύκανση με BriteSmile αποτελεί μία οδοντιατρική παρέμβαση αισθητικής βελτίωσης της απόχρωσης των δοντιών.

Αποκτήστε ένα κατάλευκο χαμόγελο με ταυτόχρονη αποκατάσταση των βλαβών της οδοντοστοιχίας σας.

Πρόκειται για μία μέθοδο που συνδυάζεται ταυτόχρονα με άλλες μεθόδους όπως ουλοπλαστική με Laser, ανασύσταση κοπτικών, αποκατάσταση καταγμάτων και ρωγμών ή ακόμη και με ορθοδοντικές μεθόδους όπως το Invisalign.

Οι αιτίες που οδηγούν στην επιλογή της λεύκανσης με BriteSmile είναι οι δυσχρωμίες και η κίτρινη απόχρωση των δοντιών που οφείλονται στην ηλικία, το κάπνισμα, την κατανάλωση καφεΐνης, την κατάποση τροφίμων που προκαλούν χρώση, τη χρήση ιατρικών σκευασμάτων κ.ά. Επιπλέον σας παρέχεται η δυνατότητα να αποκαταστήσετε ταυτόχρονα και άλλες βλάβες των δοντιών και της στοματικής σας κοιλότητας.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία της λεύκανσης με BriteSmile:

Η Dental Clinic, με τη χρήση προηγμένων μεθόδων αισθητικής οδοντιατρικής, σας υπόσχεται ένα κατάλευκο και νεανικό χαμόγελο με φυσικό αποτέλεσμα και διάρκεια.

Πριν την εφαρμογή της μεθόδου αξιολογούμε την κατάσταση της οδοντοστοιχίας σας και συζητάμε τόσο για τις ιατρικές όσο και για τις προσωπικές σας ανάγκες. Το επιθυμητό λευκαντικό αποτέλεσμα θα αποφασιστεί με βάσει τη μορφολογία του προσώπου σας, την απόχρωση της επιδερμίδας σας καθώς και το φυσικό χρώμα των δοντιών σας.

Η διαδικασία συνδυάζει την εφαρμογή ενός λευκαντικού gel υπεροξειδίου του υδρογόνου (δεν περιέχει οξύ) και τη χρήση ενός ήπιου μπλε φωτός. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί μία ή δύο φορές και είναι απόλυτα φιλική με την αδαμαντίνη των δοντιών σας. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι μακροχρόνια και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις διατροφικές συνήθειες του ασθενή, το κάπνισμα και την στοματική υγιεινή.

Το αποτέλεσμα που σας προσφέρουμε στην Dental Clinic είναι ένα φωτεινό και υγιές χαμόγελο έως και 10 χρωματικούς τόνους λευκότερο!