Η ιατρός κά Μαρία Χατζάκη και η ομάδα της σας υποδέχονται σε ένα πλήρως ανανεωμένο και λειτουργικό χώρο με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις τόσο σε λειτουργικό όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Με κύριο κριτήριο την υγεία σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με σκοπό την διατήρηση της καλής στοματικής υγείας, πρωτίστως με την πρόληψη αλλά και με τις θεραπευτικές δυνατότητες που μας προσφέρει η σύγχρονη οδοντιατρική.

Στην οδοντιατρική ένα τέλειο χαμόγελο δεν συμβαίνει στην τύχη, είναι αποτέλεσμα του προσεκτικού σχεδιασμού και μελέτης των αναγκών του ασθενή με προγραμματισμένα και σίγουρα βήματα ώστε να του προσφέρουμε το υγιές και όμορφο χαμόγελο που επιθυμεί.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής φροντίδας ώστε να καλύψουμε όλες τις οδοντιατρικές σας ανάγκες.

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους συνεργάτες από όλο το φάσμα τις οδοντιατρικής (περιοδοντολόγους, ενδοδοντιστές, γναθοχειρουργούς , ορθοδοντικούς) οι οποίοι διαθέτουν κλινική επιδεξιότητα καθώς και άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση για να σας προσφέρουμε ξανά το χαμένο σας ελκυστικό χαμόγελο χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τεχνικές και υλικά που έχουν άριστη κλινική συμπεριφορά σε βάθος χρόνου σε συνδυασμό με τις καλύτερες οδοντιατρικές μεθόδους προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας.

Ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο δεν είναι μόνο οδοντιατρικό ζητούμενο. Κάνει καλύτερη την ημέρα μας, καθώς όχι μόνο ομορφαίνει το πρόσωπο μας αλλά αυξάνει και την αυτοπεποίθηση μας.

Το χαμόγελο σας είναι το κέντρο της προσοχής μας και η οδοντιατρική μας φροντίδα μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε ότι δεν σας ικανοποιεί στο χαμόγελο σας!

Το προσωπικό της Dental Clinic