Μετά το τέλος των Πασχαλινών γιορτών

Μετά το τέλος των Πασχαλινών γιορτών, υποδεχόμαστε με ανανεωμένη διάθεση το καλοκαίρι. Η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου έρχεται και εμείς οφείλουμε να την υποδεχτούμε με τα πιο λαμπερά μας χαμόγελα!

Είναι η κατάλληλη εποχή όχι μόνο για να φροντίσουμε τα δόντια μας και τη στοματική μας υγεία, αλλά και να δώσουμε έμφαση στην εμφάνιση τους. Η λεύκανση στο ιατρείο, θα μας χαρίσει αυτόματα ένα πιο φωτεινό πρόσωπο που σε συνδυασμό με τον εξειδικευμένο καθαρισμό με το Master της EMS, προσφέρει απόλυτη αίσθηση καθαριότητας του στόματος.

Το πρωτοποριακό μηχάνημα της EMS Airflow prophylaxis master δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα στον καθαρισμό των δοντιών, βοηθώντας έτσι στην απόλυτη επιτυχία της λεύκανσης. Αυτό συμβαίνει καθώς εκτός από τον κλασικό οδοντιατρικό υπέρηχο που χρησιμοποιείται στους καθαρισμούς, περιλαμβάνει και συσκευή αεροστίλβωσης.

Με τη συσκευή αυτή “εκτοξεύεται” μια σκόνη ερυθριτόλης η οποία απομακρύνει χρωστικές, πλάκα και πέτρα από τα δόντια και τα ούλα, εισχωρώντας έως 4 χιλιοστά κάτω από τα ούλα.

Η διαδικασία της λεύκανσης είναι απλή και ανώδυνη. Αφού εφαρμοσθεί ένα προστατευτικό gel στην περιοχή των ούλων, τοποθετείται ο εξειδικευμένος λευκαντικός παράγοντας και η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσω της ειδικής λάμπας laser και με τη χρήση κόκκινου και μπλε φωτός. Η δραστική ουσία που χρησιμοποιείται είναι το υπεροξείδιο του υδρογόνου, το οποίο δεν περιέχει οξύ, και διεισδύει στο εξωτερικό στρώμα του δοντιού, δηλαδή στο σμάλτο, αφαιρώντας τους λεκέδες και βελτιώνοντας τις σκούρες σκιάσεις των δοντιών. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποκτάτε όλα τα θετικά πλεονεκτήματα ενός κατάλευκου υγιούς και νεανικού χαμόγελου!

Για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα γίνονται 4 συνεδρίες και κατόπιν συντήρηση 1 φορά τον χρόνο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει η λεύκανση είναι πριν την εφαρμογή της τα δόντια να είναι απόλυτα καθαρά, απαλλαγμένα από πλάκα, τρυγία δηλαδή πέτρα και χρωστικές.

Με τον συνδυασμό EMS και λεύκανσης λοιπόν σας εξασφαλίζουμε το αστραφτερό χαμόγελο που σας αξίζει!
Αν τόσο καιρό σκεφτόμασταν ότι θέλουμε μια αλλαγή στα δόντια μας, κάτι που να εναρμονιστεί πλήρως και με φυσικότητα στο πρόσωπο μας, οι όψεις πορσελάνης αποτελούν πάντα την ιδανική λύση.

Οι όψεις πορσελάνης είναι προσθετικές αποκαταστάσεις που συγκολλούνται στην εξωτερική επιφάνεια των άνω και κάτω πρόσθιων δοντιών, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό το σχήμα και το χρώμα τους.

Πριν ο ασθενής αποφασίσει να μπει στη διαδικασία των όψεων, καλό θα είναι να πάρει όλες τις απαντήσεις από τον οδοντίατρο του για να νιώσει ασφαλής για την επιλογή του.
Η πρώτη και βασική ερώτηση που γίνεται πάντα είναι, αν κατασκευάζει όψεις ο οδοντίατρος μας.

Πολλοί οδοντίατροι δεν ασχολούνται με υπηρεσίες αισθητικής, γιατί δεν εκπαιδεύτηκαν σε αυτές τις τεχνικές και γι αυτό μπορεί να ακούσετε και αρνητική κριτική σε ό,τι αφορά τις όψεις. Μπαίνοντας στη διαδικασία των όψεων, αναζητούμε γιατρούς που γνωρίζουν τις τεχνικές και την εφαρμογή τους.
Μια άλλη συχνή ερώτηση είναι, γιατί να επιλέξω όψεις πορσελάνης και όχι ρητίνης .

Με τις όψεις πορσελάνης μπορούμε να πετύχουμε ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο μάλιστα μπορεί να διατηρηθεί αναλλοίωτο στο χρόνο καθώς δεν απορροφούν χρωστικές απ’ το στοματικό περιβάλλον όπως οι όψεις ρητίνης. Επιπλέον οι όψεις πορσελάνης πλεονεκτούν έναντι άλλων τύπων προσθετικών αποκαταστάσεων αφού απαιτείται ελάχιστος εκτροχισμός μόνο της πρόσθιας (προστομιακής-χειλικής)επιφάνειας του δοντιού στο οποίο τοποθετείται.
Επιπλέον οι ασθενείς ρωτάνε,ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούμε για τις όψεις .

Η διαδικασία κατασκευής τους είναι πολύ απλή. Στην πρώτη συνεδρία γίνεται ο εκτροχισμός και η αποτύπωση των δοντιών. Τα αποτυπώματα αποστέλλονται στο εργαστήριο και στην επόμενη συνεδρία οι όψεις συγκολλούνται και ο ασθενής φεύγει από το ιατρείο με καινούριο χαμόγελο, απόλυτα ικανοποιημένος!

Ποιος είναι χρόνος ζωής των όψεων;

Εφόσον χρησιμοποιηθούν υψηλής ποιότητας όψεις πορσελάνης, με τη σωστή συντήρηση που θα σας υποδείξει ο γιατρός σας, έχουν διάρκεια ζωής περίπου 15 χρόνια.
Τελευταία αλλά από τις πιο βασικές ερωτήσεις είναι, αν μπορώ να ξέρω από πριν πώς θα γίνουν τα δόντια μου.

Ο γιατρός που ασχολείται με την αισθητική οδοντιατρική, οφείλει να δείχνει στον ασθενή το αποτέλεσμα πριν προχωρήσει στην εργασία. Γι αυτό το λόγο παίρνουμε φωτογραφίες του ασθενή και με τα κατάλληλα οδοντιατρικά προγράμματα του δείχνουμε ακριβώς το σχήμα, το χρώμα και το μέγεθος που του ταιριάζουν με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Με τη σωστή καθοδήγηση του γιατρού, καταλήγουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αγαπάμε τον εαυτό μας, τον φροντίζουμε και αναζητάμε πάντα την καλύτερη εκδοχή του.