ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑΣ

ΒΑΘΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ AIRFLOW PROPHYLAXIS MASTER (EMS) ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Ο συνδυασμός αυτόλογης θεραπείας (PRP, PRF, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΑΙ STICKY BONE) με τον εξειδικευμένο περιοδοντικό καθαρισμό που γίνεται απόλυτα ελεγχόμενα με το μηχάνημα prophylaxis, είναι ανώδυνος και αποτελεσματικός για ασθενείς με χρόνιο πρόβλημα ουλίτιδας ή περιοδοντίτιδας.

στο Ιατρείο μας, το φυγοκεντρούμε με την εξειδικευμένη συσκευή φυγοκέντρησης που διαθέτουμε.Το μηχάνημα prophylaxis master διαθέτει τη χειρολαβή PERIOFLOW, για την αφαίρεση των χρωστικών τρυγίας, υποουλικής τρυγίας ή υποουλικό καθαρισμό εμφυτευμάτων.

Το εύκαμπτο ακροφύσιο και το ελαφρύ σώμα, παρέχει την τέλεια συγχώνευση της εργονομίας και της λειτουργίας και είναι σχεδιασμένο με ένα μοναδικό ιατρικό, θερμο-απολυμαντικό σώμα ρητίνης έτσι ώστε να είναι απολύτως ανώδυνο για τον ασθενή και ταυτόχρονα λειτουργικό αφού αφαιρεί ότι υπάρχει υπερουλικά και υποουλικά.

Η χειρολαβή PERIOFLOW προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα κλινικής υγιεινής και παρέχει μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία των περιοδοντικών θυλάκων χάρη στο ομοιόμορφο τριπλό σπρέι σκόνης. Είναι ιδανικό για υποστηρικτική περιοδοντική θεραπεία (SPT), πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια πρόληψη, καθώς και για συντήρηση εμφυτεύματος και μη χειρουργική θεραπεία της περιεμφυτευματίτιδας και της περιοδοντίτιδας.

Η αυτόλογη θεραπεία έρχεται να ολοκληρώσει την περιοδοντική θεραπεία αναγενώντας τους οδοντικούς ιστούς (ούλα και φατνίο) συμπληρώνοντας το σωστό και ολοκληρωμένο θεραπευτικό αποτέλεσμα για το περιοδόντιο και γενικότερα για τη στοματική κοιλότητα.

 

 

 

Η διαδικασία της αυτόλογης θεραπείας είναι η εξής:

prophylaxis
prophylaxis

Αφού κάνουμε αιμοληψία του ασθενούς στο Ιατρείο μας, το φυγοκεντρούμε με την εξειδικευμένη συσκευή φυγοκέντρησης που διαθέτουμε στο ιατρείο, με αποτέλεσμα να απομονώσουμε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες ( L-PRF ) από το πλάσμα του αίματος του ασθενούς.

Αυτούς τους αυτόλογους βιολογικούς παράγοντες, που είναι υπεύθυνοι για την καθοδήγηση και την επιτάχυνση της οστικής και ιστικής ανάπλασης και αναγέννησης, τους τοποθετούμε στην ενδοστοματική περιοχή (περιοδόντιο ή οστούν), με σκοπό την ανάπλαση της περιοχής ανάλογα με τις ανάγκες της. Είναι μέθοδος χωρίς χημικές ουσίες και φάρμακα, χωρίς παρενέργειες και ουσιαστικά χρησιμοποιούνται αυξητικοί και επουλωτικοί παράγοντες του ίδιου του οργανισμού του ασθενούς.

Οι αυτόλογες τεχνικές ( L-PRF ) είναι ότι πιο σύγχρονο στη χειρουργική του οστού στη στοματική κοιλότητα. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε ένα ραντεβού διάρκειας μιας ώρας.