Η διατήρηση της καλής στοματικής υγείας και οι βελτιώσεις στα φυσικά μας δόντια μπορούν να μας προσφέρουν ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα!.

Το χαμόγελο σας είναι μοναδικό!

Η αισθητική οδοντιατρική είναι το μέσο το οποίο χρησιμοποιούμε για να σας κάνουμε να χαμογελάτε άφοβα χωρίς κανέναν δισταγμό, δημιουργώντας την καλύτερη και την δυναμικότερη εντύπωση σε αυτούς που σας γνωρίζουν, εφαρμόζοντας τις πιο εξελιγμένες και προοδευτικές τεχνικές της αισθητικής οδοντιατρικής ώστε να αποκτήσετε ένα χαμόγελο που θα αναδεικνύει αυθορμητισμό, ομορφιά και λάμψη!

Η αισθητική οδοντιατρική που ασκείται στο dental clinic σας εξασφαλίζει ένα υγιή, όμορφο και φυσικό χαμόγελο, πλήρως εναρμονισμένο με το πρόσωπο σας και κυρίως με υγιή βάση για ένα διαρκές και μόνιμο αποτέλεσμα.

  • Λεύκανση
  • Bonding
  • Brite Smile
  • Invisalign
  • Όψεις Πορσελάνης

Λεύκανση:

Η λεύκανση είναι στην πραγματικότητα μία διαδικασία απομάκρυνσης των δυσχρωμιών που εμφανίζονται τόσο στο εσωτερικό (εσωτερικές δυσχρωμίες), όσο και στο εξωτερικό των δοντιών, λόγω της επικάθησης χρωστικών ουσιών.

Περισσότερα...

Λεύκανση με BriteSmile:

Η μέθοδος αυτή έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει σημάδια και να ελαττώσει το κιτρινωπό χρώμα της οδοντοστοιχίας σε εξαιρετικά υψηλό βαθμό.

Περισσότερα...

Bonding:

Το bonding είναι μια τεχνική με την οποία μπορούμε να επέμβουμε στο σχήμα και στο χρώμα των δοντιών μας με τη βοήθεια των συνθετικών ρητινών.

Περισσότερα...

Invisalign:

Πρόκειται για νέα και εξελιγμένη μέθοδο ορθοδοντικής αποκατάστασης συχνά εμφανιζόμενων προβλημάτων της οδοντοστοιχίας όπως π.χ. τα στραβά δόντια, την αραιή οδοντοστοιχία, τα κυρτά δόντια κ.α.

Περισσότερα...

Όψεις Πορσελάνης:

Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα κατάλευκο, ελκυστικό χαμόγελο καθώς και να δείχνετε νεότεροι οι όψεις πορσελάνης είναι ο πλέον καταλληλότερος αισθητικός τρόπος αποκατάστασης.

Περισσότερα...