Η ψηφιακή οδοντιατρική

Η ψηφιακή οδοντιατρική τα τελευταία χρόνια έχει επιταχύνει τις διαδικασίες θεραπείας, διευκολύνοντας ασθενή και οδοντίατρο.
Με το πρόγραμμα Smile Design, ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να δει το αισθητικό αποτέλεσμα που θα προκύψει μέσω ψηφιακής ακτινογραφίας του χαμόγελου του.
Στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε πως θα είναι τα ούλα του ασθενή μετά από ουλοπλαστική και από λεύκανση με laser, λαμβάνοντας μια φωτογραφία του προσώπου του.

Ουλοπλαστική με laser
Η ουλοπλαστική είναι μια διαδικασία κατά την οποία πραγματοποιείται αφαίρεση του τμήματος των ούλων και συγκεκριμένα του τμήματος που ακουμπάει στη μύλη του δοντιού.Μπορεί να πραγματοποιηθεί χειρουργικά με νυστέρι, είτε με λέιζερ.
Η ουλοπλαστική με λέιζερ έχει αρκετά πλεονεκτήματα όπως άμεση αιμόσταση, γρήγορη επούλωση και ταυτόχρονη αντιμικροβιακή δράση.

Laser και λεύκανση
Η λεύκανση με laser είναι μια διαδικασία η οποία πραγματοποιείται στο ιατρείο και είναι η πιο αποτελεσματική και η πιο γρήγορη μέθοδος. Τοποθετείται το λευκαντικό υλικό στα δόντια του ασθενούς και παραμένει για 40 λεπτά.

Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται 2 με 4 φορές, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
1. Εμφανή αποτελέσματα στην 1η συνεδρία.
2. Ο ασθενής δεν εφαρμόζει το λευκαντικό υλικό στο σπίτι.
3. Πιο γρήγορα αποτελέσματα σε σύγκριση με άλλους τύπους λεύκανσης.