Το Invisalign είναι μία εξελιγμένη μέθοδος ορθοδοντικής αποκατάστασης.

Στοχεύει στην εξάλειψη των δυσμενών επιπτώσεων από την εφαρμογή της παραδοσιακής μεθόδου με σιδεράκια.

Η αποκατάσταση με Invisalign εφαρμόζεται σε ασθενείς με προβλήματα στην οδοντοστοιχία όπως για παράδειγμα στραβά δόντια, αραίωση, κύρτωση κ.ά. Η μέθοδος χρησιμοποιεί ειδικά και εξατομικευμένα ορθοδοντικά εξαρτήματα κατασκευασμένα από ειδικής σύνθεσης διάφανο πλαστικό. Έτσι, επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της οδοντοστοιχίας σας ενώ ταυτόχρονα δεν επιβαρύνεται η αισθητική εικόνα στο χαμόγελό σας.

Με την προσθήκη των εξαρτημάτων Invisalign μπορείτε να χαμογελάτε άφοβα ενώ η εύκολη αφαίρεσή τους σας απαλλάσσει από το άγχος της προσκόλλησης τροφών όπως συνέβαινε με τα παραδοσιακά σιδεράκια.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία Invisalign:

Η Dental Clinic, παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις της ορθοδοντικής σε Αμερική και Ευρώπη, εξειδικεύεται στη μέθοδο Invisalign και σας παρέχει άριστα αποτελέσματα, ιατρική ασφάλεια και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου.

Η μέθοδος είναι εξατομικευμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις προσωπικές μοναδικές σας ανάγκες. Αρχικά πραγματοποιείται ένας ακτινολογικός έλεγχος και αφού μελετήσουμε τη δομή της οδοντοστοιχίας σας προβαίνουμε σε ένα πλάνο θεραπείας με την κατασκευή ορθοδοντικών καλυμμάτων Invisalign.

Τα καλύμματα αντικαθίστανται με την πάροδο του χρόνου (περίπου ανά δύο εβδομάδες) και με βάση την πρόοδο της ευθυγράμμισης της οδοντοστοιχίας. Η εν λόγω διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα του οποίου ο χρόνος κυμαίνεται ανάμεσα σε 6 με 18 μήνες κατά προσέγγιση.

Η μετατόπιση της οδοντοστοιχίας σας πραγματοποιείται με αργό, ομαλό και ανώδυνο τρόπο. Έτσι, πετυχαίνουμε την προσωπική σας ικανοποίηση σε συνδυασμό πάντοτε με την ασφάλεια των οδοντικών σας ιστών.

Γιατί να επιλέξετε τη μέθοδο Invisalign:

  • Έχετε άριστα αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα
  • Δεν επιβαρύνεται η αισθητική της οδοντοστοιχίας από την ακαλαίσθητη όψη της μεθόδου με σιδεράκια
  • Μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα, είτε κατά τη μάσηση είτε κατά τον καθαρισμό των δοντιών, και έτσι διατηρείτε υψηλά επίπεδα στην υγιεινή του στόματός σας
  • Αποφεύγεται η συσσώρευση μικροβίων και η δημιουργία χρωματισμών και πλάκας στα δόντια
  • Δεν ερεθίζει τα ούλα και δεν προκαλεί δυσφορία