Από τη Δευτέρα 14, Δεκεμβρίου θα επαναλειτουργήσουμε την οδοντιατρική μας κλινική

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από τη Δευτέρα 14, Δεκεμβρίου θα επαναλειτουργήσουμε την οδοντιατρική μας κλινική.
Στο διάστημα αυτό εξυπηρετήθηκαν μόνο οι έκτακτες περιπτώσεις ασθενών, προσπαθώντας να βοηθήσουμε το έργο της πολιτείας κατά τη διάρκεια του lockdown ώστε να μην υπάρχει διασπορά του ιού.

Ήταν ένα διάστημα έντονης συναισθηματικής φόρτισης!

Νόσησαν πάρα πολλοί υγειονομικοί πρώτης γραμμής, άνθρωποι δική μας, φίλοι μας, ασθενείς μας, που μας έδωσε να καταλάβουμε ότι ο συγκεκριμένος ιός είναι ύπουλος και πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ.

Λαμβάνοντας υπόψιν την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου ιού και των πολύ γρήγορο και ύπουλο τρόπο διασποράς του, αυξάνουμε τα μέτρα προστασίας στο ιατρείο μας, προσθέτοντας σε αυτά που ήδη ξέρετε, στολές κορονοϊού για όλο το προσωπικό μας, και επιπλέον χρήση rapid τεστ για τους περισσότερους ασθενείς μας.
Ταυτόχρονα ισχύουν και όλα τα προηγούμενα μέτρα που ήδη γνωρίζετε:

1) Οργανικό κλιματιστικό. Αλλαγή των φίλτρων του κλιματιστικού κάθε εβδομάδα.
2) Ιονιστές του χώρου οι οποίοι συνδέονται με το κλιματιστικό ώστε να γίνεται απολύμανση, ιονισμός, και όσο το δυνατόν πιο γρήγορη απομάκρυνση του αερολύματος από το περιβάλλον του ιατρείου.

3)Αποστείρωση των εδρών με τα πιο σύγχρονα αποστειρωτικά συστήματα που συμπεριλαμβάνουν ατμό υψηλής πίεσης και ταυτόχρονα λάμπες Led! Στην κλινική μας ή κάθε οδοντιατρική μονάδα παραμένει άδεια με τα αποστειρωτικά τουλάχιστον 1 h πριν χρησιμοποιηθεί για τον επόμενο ασθενή.

4) Χρήση ειδικού εξοπλισμού για όλο το προσωπικό μας. Χρήση ειδικών γαντιών νιτριλίου πιο χοντρών, κάλυψη κεφαλής με σκούφο ,στολή μιας χρήσεως, και επιπλέον από τις 14 Δεκεμβρίου και ειδική στολή κορονοϊού.

5) Στους ασθενείς που επισκέπτονται το χώρο μας, επιβάλλεται η χρήση ποδοναρίων από το ειδικό μηχάνημα ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τα χέρια τους. Επίσης επιβάλλεται η χρήση αντισηπτικού, γίνεται η θερμομέτρηση τους, η οξυμέτριση τους, και σε περίπτωση που κρίνουμε ότι είναι απαραίτητο γίνεται rapid τεστ.

Δεν δεχόμαστε κανέναν ασθενή από το εξωτερικό αν δεν έχει προηγηθεί μοριακό τεστ και αν δεν έχει κάνει ήδη την νόμιμη καραντίνα του.

Στις υπηρεσίες που ήδη υπάρχουν στο ιατρείο μας για την προστασία από τον ιό COVID-19 θα προστεθεί και μία ηλεκτρονική εφημερίδα η οποία θα ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις που αφορούν τον εμβολιασμό και την νοσηρότητα ή τα νέα σχετικά με τον καινούργιο κορονοϊό.

Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σχετικά με την νοσηρότητα του καινούργιου ιού πρέπει όλοι η ιατρική οικογένεια σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να αγνοήσει ότι έχει σχέση με οικονομικά κριτήρια του ιατρείου και να επικεντρωθεί στην ασφάλεια του νοσηλευτικού προσωπικού και των ίδιων των ασθενών μας !

ΣΤΟΧΟΣ, ΕΠΙΔΙΩΞΗ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας είναι η ασφάλεια και ενημέρωση όλων σας!